Søren Egge Rasmussen
 spørger 
Lars Aagaard Møller

Mener ministeren, at det er nødvendigt at finde forslag til forbedret forvaltningsskik af ansøgningsproces og tildelingsprocedure af midler fra fjernvarmepuljen?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 921

Mener ministeren, at det er nødvendigt at finde forslag til forbedret forvaltningsskik af ansøgningsproces og tildelingsprocedure af midler fra fjernvarmepuljen, så de kommuner, hvis rådgivere er hurtigst på tasterne, ikke udelukkende får tildelt midler, mens de kommuner, hvis rådgivere var 10 minutter langsommere, forbigås, hvilket Dragørs borgmester har kritiseret i et brev til ministeren, og vil ministeren tage initiativ til ændringer?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til artiklen »Borgmester kritiserer regeringens fjernvarmepuljer: »Når puljen bliver tømt på syv minutter, er der noget galt med systemet«« bragt den 15. marts 2024 på danskekommuner.dk.









0:000:00